Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

WEBBUTBILDNING I HLR 
(Hjärt- och lungräddning)

Webbutbildning i HLR

Nu kan du repetera dina första hjälpen-kunskaper oftare, enklare och på ett pedagogiskt sätt – dessutom till en väldigt låg kostnad.

Utbildningen kan du genomföra i soffan, på stranden eller när du sitter på bussen. På bara 15 minuter har du garanterat färska kunskaper som räddar liv vid en olycka.

Hur fungerar det?
Du tittar på ett kort filmklipp, läser några lättlästa rader och svarar på en enkel fråga. När du svarat rätt går du automatiskt vidare till nästa avsnitt. Du kan med fördel öva flera av de praktiska momenten som t ex medvetandekontroll, andningskontroll, stabilt sidoläge och om någon sätter i halsen på en vän.

Vad får du lära dig?
Du får tillgång till tre utbildningar. Därför kommer du få lära dig samtliga moment på spädbarn, barn och vuxna. Detta ingår i din webbutbildning:
  • Vad HLR är och var för det så viktigt.
  • Vad du ska tänka på när du larmar 112 för att få rätt hjälp så fort som möjligt.
  • Hur du kontrollerar medvetande.
  • Hur du skapar en öppen luftväg och kontrollerar andningen.
  • Hur du lägger en kompis i stabilt sidoläge.
  • Hur du gör HLR med hög kvalitet.
  • Hur du använder vilken hjärtstartare som helt på marknaden.
  • Hur du gör om en kompis sätter i halsen och slutar andas.

Vill du ha ett utbildningsbevis på att du har genomfört webbkursen?
Inga problem, svara bara på 8 kontrollfrågor. Du som har bokat utbildningen får ditt utbildningsbevis kostnadsfritt direkt till din e-post. Har du fått utbildningen gratis av en vän betalar du endast 49 kr ex moms för ditt utbildningsbevis.

Hur bokar du?
Det är superenkelt – inget krav på betalkort, ingen bindningstid och du behöver inte ens skapa ett konto! Boka genom att fylla ett formulär och välj att betala via Swish, banköverföring, e-faktura eller faktura (brev + 39 kr). Inom kort får du en länk och ett lösenord direkt till din e-post.

Vad kostar det och vilka får använda webbutbildningen i HLR?
Du betalar bara 1 998 kr ex moms för spädbarn-, barn- och vuxenutbildningen. Och det är obegränsat antal användare. Så du får sprida utbildningen fritt till din familj, vänner, arbetskamrater, barnens skola/förskola, barnvakten så att även de repeterar sina kunskaper. Ditt lösenord är giltigt i hela 30 dagar.

Din garanti
Jag är beredd att bevisa allt jag påstått . Boka webbkursen i HLR nu och prova den i 30 dagar. Om den enligt dig inte lever upp till mina löften så vill jag inte ha dina pengar. Du får tillbaka vartenda öre – och det är oavsett dina skäl! Med andra ord, du riskerar absolut ingenting när du bokar hos oss. Jag tar all ekonomisk risk så att du kan fatta rätt beslut utan att oroa dig det minsta.
Webbutbildningen i HLR (hjärt- och lungräddning) ger dig färska kunskaper på bara 15 minuter! Du får tillgång till spädbarn-, barn-, och vuxenutbildningen under hela 30 dagar.

Kostnad
1 998 kr,  exkl moms
Giltigt: 30 dagar
Tid: 15–20 min

> Se alla priser

Välj utbildning nedan och ange ditt lösenord, klart!

Tips! Har du en HLR-docka kan du använda den i utbildningen. Koppla upp datorn mot projektorn/tv:n så kan du öva kompressioner och inblåsningar tillsammans med vänner/kollegor över en fikarast. Saknar du en HLR-docka kan du beställa hos oss.